Vælg en side

OM OS

 

I 2018 fejrer Arild Kvartetten sit 10-årsjubilæum med Beethovens samlede strygekvartetter i en serie på i alt 18 koncerter.

Arild Kvartetten har siden sin debut markeret sig blandt de førende danske kammerensembler og høstet mange roser for sin modne og noble spillestil. Kvartettens medlemmer er alle erfarne kammermusikere fra Det Kongelige Kapel og DR SymfoniOrkestret.

Arild Kvartetten optræder jævnligt på den danske kammermusikscene, og har turneret i Brasilien, Grækenland, Skotland, Finland og Sverige.

Kvartetten har indspillet musik af de danske romantikere C.F.E. Horneman og Asger Hamerik for Dacapo Records.

ARILD KVARTETTEN:

Tobias Sneh Durholm, Violin
Johannes Søe Hansen, Violin
Stine Hasbirk Brandt, Bratsch
Ingemar Brantelid, Cello

Tobias Sneh Durholm er koncertmester i Det Kongelige Kapel. Han har været solist med flere danske symfoniorkestre og optræder jævnligt på internationale kammermusikfestivaler. Tobias spiller på Det Kongelige Teaters Stradivarius fra 1691, ”The Red Cross Knight”.

Johannes Søe Hansen er 1. koncertmester i DR SymfoniOrkestret. Han har optrådt som solist, har en række anmelderroste CD-udgivelser bag sig, og giver kammermusik-recitals i det meste af verden. Johannes er medlem af Copenhagen Classic og Stadler Kvintetten.

Stine Hasbirk Brandt er bratchist i DR SymfoniOrkestret. Hun vandt i 1998 P2’s kammermusikkonkurrence med Cailin Kvartetten, og i 2000 fik hun juryens specialpris ved den internationale bratschkonkurrence ”Maurice Vieux” i Paris. Stine er en efterspurgt solist og kammermusiker.

Ingemar Brantelid har, efter en karriere som solocellist i Det Kongelige Kapel, nu fuldt ud helliget sig kammermusikken. Han har turneret i Europa med ensembler som Salzburger Solisten, Copenhagen Classic og Arild Kvartetten.